Irányészlelés csomag 55%-os kedvezménnyel!

Irány, a jó irány


Tengeri kaland játékgyűjtemény az irányészlelés
és a síkban való tájékozódás fejlesztésére

15 irányészlelést, síkbeli tájékozódást segítő játékos feladattal
most 55%-os kedvezménnyel

+ 2 ajándék:
1. Csípem a hangokat – csipeszes hanganalízis játék  1390 Ft ajándék
2.Teszt nagycsoportos óvodásoknak  2980Ft ajándék

megrendelem

Mit kapsz az Irányészlelés tanfolyammal?

Az irányészlelés, a papírlapon való tájékozódás, a képek, ábrák egymáshoz viszonyított helyének, sorrendjének megállapítása fontos készség az olvasás és írástanulás során.
A TENGERI KALAND letölthető feladatgyűjteményben összegyűjtött játékok, játékos feladatok segítenek gyermekünk számára ezen képességek megerősödéséhez.

A játék tartalmaz 15 irányészlelést, síkbeli tájékozódást segítő játékos feladatot, mind-mind a tengeri világ köré csoportosítva.
Néhány példa:

 • Matróztorna – segíti a tájékozódást a saját testünkön

 • Horogvonal: merre is kanyarogsz? – bal és jobb oldal megkülönböztetését segíti

 • Fejezzük be együtt a képet! – téri relációs szavak tanulása a síkban

 • Mennyire vagy jó megfigyelő? – memóriajáték az irányokkal

 • Tapogassuk ki a sötétben az evezőket!

Az adott terület fejlesztésére különböző típusú feladatokat állítottunk össze: 

 • mozgásos játékötletek

 • nyomtatható feladatlapok

 • nyomtasd és játszd -közösen elkészíthető játékok

 • szabadon játszható játékötletek

A játék- és feladatgyűjteményben megtalálható számos fekete-fehér feladatlap, melyekre színezőket, rajzos feladatokat gyűjtöttünk össze.

Ezeket kinyomtatva nemcsak képességfejlesztő, de egyben szórakoztató saját társasjátékot készíthetünk ( print&play játékok). A játékkal még sokáig játszhatunk.
Van ahol egy játékhoz több játékvariáció is tartozik, az irányészlelés, tájékozódás mellett más képességeket is erősítve.

Továbbá néhány játék, melyhez nem kell más, mint gyermekünk és egy adag jókedv.
A tanfolyam része a videós játékbemutató is.

Kérem az irányészlelést!

Az irányészlelés tanfolyam neked szól, ha…

 • óvodáskorú gyermeked van, aki nagyon várja már az iskolát

 • óvodáskorú gyermeked van, aki próbálkozik a betűk írásával, de néha tükörképeket ír,

 • első osztályos gyermekednél előfordul betűcsere, vagy hátulról előre történő olvasás!

 • szívesen tanulsz gyermekeddel és ehhez egy szakmailag helytálló fejlesztőprogramot szeretnél

  keresel.

..ha szülői szemmel ismerősek az alábbi Kérdések-problémák

„Menj jobbra! – Nem arra, amásik jobbra!”

Egy darabig viccesnek gondoljuk ezt a szituációt, de ha azt nehéz megkülönböztetnie gyermekünknek, hogy b vagy d betűt lát, már
nincs kedvünk nevetni.

Hosszasan magyarázzuk, hogy a középső polcról kellene az első cipőt felvenni? Mennyivel jobb lenne, ha reggelente ez nem okozna fennakadást. Hiába tudja gyermekünk, hogy melyik szám nagyobb.

Ha a „kacsacsőr” nem a megfelelő irányba nyílik, bajban lesz gyermekünk. De megijedhet akkor is, ha a tanítónéni a második sor feladatát kéri,
véletlenül azonban az első lett kész helyette.

Mi a közös ezekben a szituációkban?

Az irányészlelés, a térben, síkban való tájékozódás nehézsége.

Kérem az irányészlelést!

A Szerzőről

2002-ben végeztem tanítóként. Budapesten dolgoztam, majd szülővárosomba visszaköltözve a Nevelési Tanácsadóban lettem fejlesztőpedagógus. Az itt töltött 16 évemben több diplomát és szakvizsgát szereztem, gyógypedagógus, egészségfejlesztő-mentálhigiénikus és tehetséggondozó szakokon.

Valójában azonban a gyermekektől tanultam a legtöbbet, melyek közül a legfontosabb tudás az, hogy nincs közöttük két egyforma, mindenkit valahogy másként kell tanítani.Arról is meggyőztek, hogy a fejlesztés, tudásátadás legeredményesebb eszköze, módszere a játék.

Kb. 12 éve készítek játékokat gyermekek számára, mely közül több kiadásra is került Magyarország egyik legnagyobb játékkiadója által.
Néhány játék a teljesség igénye nélkül: Túl az Óperencián, Mókuskaland, Süniálom,Pitypang és Lili, Rumini – a szétszakadt térkép, Érzel-mese stb. 2017-ben a Kukacvadászat játékunk elnyerte az Ország Játéka szakmai díját.

A Tengeri Kaland fejlesztőcsomagom elkészítésekor próbáltam olyan játékokat készíteni, melyek segítségével az olvasáshoz, íráshoz szükséges alapképességeket szórakoztatva, nem “tanulásszagúan” alakíthatják ki, mélyíthetik el a szülők.

A rövid magyarázatok segítik megérteni, hogy a játékok miért is szerepelnek a programban.
Hasznos és szórakoztató időtöltést, jó játékot kívánok!

Grőber Gabriella,
szerző

Miért fontos az irányészlelés fejlesztése?

Grőber Gabriella, a fejlesztő játék megalkotója 16 éve dolgozik fejlesztőpedagógusként. Így vall arról, miért is készítette el ezt a fejlesztő játékot:

“Munkám során azt tapasztaltam, hogy az irányok megkülönböztetése, a térben, síkban való tájékozódás sok gyermeknél nehezebben alakul ki, lassabban automatizálódik.

„Á, nekem sem megy!” -mondja nevetve néhány szülő, csakhogy nem mindegy, hogy a bizonytalanság miatt esetleg lassabban dolgozunk, vagy figyelmetlennek tűnünk.

Ha a jobb kezüket meg tudják mutatni, ha kérdezzük, még nem mondhatjuk ki biztosan, hogy ez a készség kialakult. Sokféle gyakorlat és játék szükséges ahhoz, hogy gyorsan, stabilan tudjuk alkalmazni e képességet.

Számos feladatlappal, játékkal, fejlesztőkönyvvel találkozhatunk, mely e területtel foglalkozik. Én  mégis úgy döntöttem, hogy elkészítek egy olyan programot ami rövid és dinamikus.

A fokozatosság elvét betartva egyre nehezedő feladatokat tartalmaz és nem utolsó sorban, rövid szakmai leírás szól a szülőknek, hogy melyik játék, vagy feladat miért szerepel a programban. Végül és nem utolsó sorban a játékötleteknél figyelembe vettem a gyermekek életkori sajátosságait, hogy a tanulás ne nyűg, hanem szórakoztató közös időtöltés legyen.”

Kérem az 55%-os kedvezményes csomagot!

Az irányészlelés fejlesztő program használata

1. lépés – Veled kezdjük!

Az irányészlelés és síkbeli tájékozódás fontosságáról bővebb információkban elmondjuk, hogyan tudod gyermekedet felkészíteni a közös játékra

2. lépés – Rendszeres instrukciók

Hetente  feltöltjük az arra a hétre vonatkozó feladatokat. Ezekben pontosan megmutatjuk, hogy mit-miért fontos tudnia gyermekednek.

5 héten keresztül, hetente 3 feladattal bővítjük a letölthető játékok listáját és a tanfolyam végén megosztunk veled egy videót is, melyben további 3 fantasztikus játéklehetőséget kapsz tőlünk, általunk megszerkesztett, nyomtatható képanyaggal.

3. lépés – Így használd:

A feladatokhoz letöltheted a feladatlapokat vagy épp a saját készítésű játékhoz szükséges nyomtatható hozzávalókat.

4. lépés – További ajándék

A tanfolyam végén adunk egy általunk összeállított játéklistát, hogy mely játékokkal tudtok az irányészlelésben és térbeli tájékozódásban gyermeketeknek segíteni.

A tanfolyam elvégzésével kaptok egy webáruházunkban beváltható kupont.

A programhoz 2 évig garantáltan hozzáférsz, így bármikor újrakezdhetitek a kedvenc játékokat illetve ha van kistestvér, a későbbiekben vele is játszhatjátok.

Az ONLINE tanfolyam előnyei

Bármelyik időpontban megnyithattok egy-egy anyagot, akár több alkalommal is. Nem nektek kell alkalmazkodni a játékos gyakorlás időpontjához. Épp fordítva.

Kipihent, jóllakott a kislurkó? – jöhet a játék! Így lehet a legjobb odafigyeléssel dolgozni.

Borongós az idő, itt vannak a hűvös, esős, őszi esték? Sebaj, nem kell kimozdulni a lakásból!

Egyetlen játékos foglalkozás sem marad el kis gyengélkedés vagy betegség miatt. Bármikor elő tudjátok venni és be tudjátok pótolni a játékot, hiszen két évig
garantáltan hozzáférsz az összes tartalomhoz.

Nincsenek előre nem kiszámítható költségek, hiszen a játékok mindegyike egyszerűen elkészíthető, csupán nyomtatnod kell, vagy filléres alapanyagokból
elkészítheted.

A tanfolyam elvégzésével kaptok egy egyszeri fantasztikus kedvezményt biztosító, webáruházunkban általad beváltható kupont.

Kérem az irányészlelést!

Hogyan zajlik a program?

A jelentkezéshez kérlek, töltsd ki az alább található űrlapot! Figyelj arra, hogy az emailcímedet helyesen add meg!

Ha a bankkártyás fizetést választod, akkor a rendszer átirányít a Borgun biztonságos fizető oldalára.

A tanfolyam kifizetése után perceken belül megérkezik a tanulószobai belépéshez szükséges felhasználónév és jelszó.

Ha a banki átutalást választod, a pénz beérkezése után küldöm a tanfolyami hozzáféréshez szükséges adatokat.

A tanfolyamra bejelentkezve megismerkedhetsz a tanfolyami felülettel.

A tanfolyam első blokkja azonnal hozzáférhető.

5 héten keresztül, hetente 3 feladattal bővítjük a letölthető játékok listáját és a tanfolyam végén megosztunk veled egy videót is, melyben további 3 fantasztikus játéklehetőséget kapsz tőlünk, általunk megszerkesztett, nyomtatható képanyaggal.

A tanfolyam során bármikor kérdezhetsz – ez teljesen természetes.

Kérdéseid örömmel várjuk az info@jatekliget.hu email címre.

Megrendelem

Ajándék

KEDVEZMÉNYEK

1., Összeállítunk nektek egy játéklistát, mellyel a síkban és térben való tájékozódást, az irányészlelést tudjátok továbbra is gyakorolni.

Ezen játékokból történő vásárlás esetén 1500 Ft kedvezményben részesülsz, amennyiben vásárlásod összege eléri a 10.000 Ft értéket.

KLUBTAGSÁG

Ha tetszett a program, a következő képességterületet megcélzó programunkhoz már klubtagként 20 % kedvezménnyel egyedi árakon juthatsz hozzá.

További ajándékok, melyek CSAK most érhetőek el:

2.,  Csípem a hangokat – csipeszes hanganalízis játék   1390 Ft helyett most ajándék!

A szavak kezdőhangjainak felismerése, leválasztása fontos lépés az olvasás, írás elsajátítás során.

Szerencsés, már iskolakezdés előtt  ilyen típusú játékokkal játszani, hiszen ezáltal biztosabb, stabilabb alapokkal indulhat neki gyermekünk a betűtanulásnak, ha gyorsabb a tempó, még az sem lesz akadály.

A “Csípem a hangokat” játék amellett, hogy szórakoztató, figyelmet fordít a zöngés/zöngétlen hangok megkülönböztetésére.

3.,  Teszt nagycsoportos óvodásoknak   2980 Ft helyett most ajándék!

“Az óvodában nem is mondták, hogy ez nem megy!” Munkám során számtalanszor hallom ezt szülőktől. Ennyi óvodapedagógus nem látná, hogy valamiben nem annyira ügyes egy gyermek? Nem így van. A gyermekek ösztönösen elkerülik azokat a feladatokat, játékokat amikben kevésbé biztosak, esetleg nem annyira tudnak jól teljesíteni. Az iskola az első olyan környezet, ahol nem tudják kikerülni a számukra nehezebb, vagy kevésbé vonzó feladatokat.

Ezzel a teszttel minden szülő saját maga meg tudja nézni, hogy az olvasás, írás elsajátításához szükséges alapképességek stabilak-e, van e olyan feladattípus amit a többihez képest nehezebben old meg.

Ezt a tesztet most érdemes kitölteni. Még időben vagyunk. Ha sikeresen végigcsinálja gyermekünk a tesztben levő játékos feladatokat, talán kicsit csökken a szülők iskolakezdéssel járó szorongása. Abban az esetben valamely feladatban nehézséget látunk, nem kell megijedni. Van még fél év, ami elegendő idő ahhoz, hogy kellő odafigyeléssel, gyakorlással megerősítsük gyermekünk képességeit.

Garancia

Győződj meg róla, hogy tényleg olyan klassz a program, mint ahogy itt olvasható!
A letölthető anyag elérésének kiküldését követően 24 órán belül eldöntheti bárki, hogy szeretné-e továbbiakban is a hozzáférést megtartani, és a későbbiekben ugyanerre a felületre felkerülő újabb, nagyszerű játékötleteket megismerni, vagy mégsem tetszik a program, és mi visszautaljuk a számlára a teljes összeget! Nincs más teendő, mint az email kiküldését követő 24 órán belül jelezd felénk, hogy töröljük a hozzáférést a felülethez.
Nincs mit veszítened!

Nem tűnünk el garancia
Játékok során felmerült kérdéseidre, egyedi problémákra is igyekszünk választ adni. Küldd el kérdésedet,  és mi 72 órán belül megválaszoljuk!

Megrendelem

Vajon megéri ez nekem?

Hidd el, teljesen megértem ha felmerül benned a kérdés. Olyan sok mindenki igyekszik meggyőzni bennünket, hogy ez aztán az AJÁNLAT. Ne feledd, velünk nincs kockázatod!

Kiküldjük neked az első leckét, és 24 órán belül visszaléphetsz a vásárlástól. Persze,nagyon örülünk, ha továbbra is velünk tartasz.

Ígérem nem bánod meg!

– 1500 Ft-tot levásárolhatsz webáruházunkban.

– Megkapod a Csípem a hangokat – csipeszes hanganalízis játék   1390 Ft helyett most ajándékba!

– Szintén megkapod ajándékba a Tesztet nagycsoportos óvodásoknak 2980 Ft helyett, ingyen!

Számoljunk csak egy kicsit!

A Irányészlelés eredeti ára, 6.870 Ft, melyet most a 15+1 játékkal, ajándék anyagokkal, csomagáron 55%-os kedvezménnyel, mindössze 5.980 Ft-ért tudsz megvásárolni!

Osztunk-szorzunk és máris kiderül, hogy valójában így napi 170 Ft, és játékonként kb. 370 Ft.
Ugye, szerinted is ez egy jó ajánlat?
Főleg, hogy a játékokkal nemcsak fejlődik a gyermeked irányészlelése, hanem közben nagyszerűen szórakozik is… és megtanulja gyermeked, hogy önmaga alkotja meg a legjobb játékokat!

Ár

Az Irányészlelés – Tengeri kaland játékgyűjtemény

tavaszi kedvezményes áron, 55% kedvezménnyel,

1.500 forint értékű kuponnal,
bónusz ajándékokkal

most mindössze bruttó 5.980 Ft

Add le rendelésed 2 perc alatt!

Már csak pár lépés!

 1. Válaszd ki a fizetési módot!

 2. Töltsd ki az űrlapot!

 3. Bankkártyás fizetés esetén fizesd ki az összeget, átutalás esetén utald át a díjat!

 4. A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amit e-mailben küldünk el.

 5. Biztonságos SSL fizetés

 6. Bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

 


Kérdésed van? Segítünk!

Tel.: 06/30-815-3260 ill. 88/634-585

Bankkártyás adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Bankkártya adataidat egy zárt, biztonságos csatornánk keresztül megadhatod a bankfiók felé.

Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, kérlek vedd ki a pipát az űrlap alján található Postázási adatok megegyeznek a számlázási adatokkal megjegyzésnél, és add meg, mit írjunk a számlára.